Servicii de contabilitate şi consultanţă financiară : 004 0356 / 881 750;

contabmst @ gmail.com

 

Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună  este progresul,

să lucrezi împreună este succesul  - HENRY DAVID THOREAN

Politica de confidentialitate

DATE DE IDENTIFICARE

MST EXPERT SRL

Adresa: Timisoara, str. Chisinau nr.6 , Jud. Timis

CUI: 16981950, J5/3536/2004

Email : office@@mstexpert.ro/


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, MST EXPERT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe mobilier-de-lux.com, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

mobilier-de-lux.com nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul mobilier-de-lux.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, MST EXPERT SRL va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Te rugam sa parcurgi ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal , care face parte din prezentul Document.

Politica de utilizare a Cookie-urilor

DATE DE IDENTIFICARE

MST EXPERT SRL

Adresa: Timisoara, str. Chisinau nr.6 , Jud. Timis

CUI: 16981950, J35/3536/2004

Email : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Ce sunt Cookie-urile?


Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet pasiv (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

 

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile nostre pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor.

 

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cookie-urilke per sesiune sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Exemple de cookie-uri utilizate de www.mstexpert.ro

COOKIE FURNIZOR SCOPUL GENERAL VALABILITATE COOKIE

_gat_gtag_UA_118653057_1

 

Google Analytics Acest cookie colecteaza informatii despre maniera in care utilizatorii utilizeaza pagina web. 1 minut

_ga

 

Google Analytics Acest cookie este utilizat pentru diferentierea utilizatorilor. Acesta se actualizeaza ori de cate ori datele sunt trimise prin Google Analytics. 2 ani

_gid

 

Google Analytics Acest cookie este utilizat pentru diferentierea utilizatorilor. Acesta se actualizeaza ori de cate ori datele sunt trimise prin Google Analytics. 24 ore

pll_language

 

Plugin Cookie folosit pentru a seta limba corespunzătoare. 1 an

Pentru informatii complete referitoare la fisierele de tip cookie, puteti vizita www.allaboutcookies.org.

 

Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul paginilor noastre de internet?

Cookie-urile sunt folosite pentru a furniza utilizatorilor acestor website-uri o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecarui utilizator in parte, precum:

- Personalizarea anumitor setari precum limba in care este vizualizat un site, moneda in care sunt exprimate preturile si tarifele, pastrarea optiunilor pentru diverse produse / servicii in cosul de cumparaturi / formulare.

- Imbunatatirea utilizarii website-urilor, inclusiv prin identificarea anumitor erori care apar in timpul vizitarii / utilizarii acestora de catre utilizatori.

- Furnizarea de statistici anonime cu privire la modul in care sunt folosite aceste pagini de internet de catre MST EXPERT SRL, in calitate de detinator al acestora.

-Anticiparea anumitor bunuri / servicii care vor fi puse la dispozitia utilizatorilor in viitor prin intermediul acestor pagini de internet.

 

Cum sunt folosite aceste cookie-uri de catre Website-urile noastre?

Prin utilizarea / vizitarea paginii de internet pot fi plasate urmatoarele cookie-uri:

- Cookie-uri necesare sau cookie-uri de performanta a website-urilor
- Cookie-uri de analiza / statistica a utilizatorilor
- Cookie-uri pentru geotargeting
- Cookie-uri de inregistrare
- Cookie-uri de marketing / publicitate

Cookie-uri necesare sau cookie-urile de performanta a website-urilor

Prin aceste cookie-uri sunt memorate preferintele utilizatorului acestor pagini de internet, astfel incat nu mai este nevoie de setarea lor la fiecare vizita a site-ului.

Cookie-uri de analiza / statistica a utilizatorilor

Acestea ne informeaza daca un utilizator al paginilor noastre de internet a mai vizitat aceste pagini in trecut. Cookie-urile respective sunt utilizate doar in scopuri statistice.

Daca ai fost inregistrat anterior putem cunoaste detaliile pe care ni le-ai furnizat precum adresa de email sau numele de utilizator – acestea sunt supuse confidentialitatii si prevederilor din Politica de confidentialitate precum si prevederilor legislatiei in vigoare cu privire la protejarea datelor cu caracter personal.

Cookie-uri pentru geotargeting

Acestea sunt utilizate de catre un soft care stabileste tara de provenienta a utilizatorului paginilor de internet. Vor fi primite aceleasi reclame indiferent de limba selectata.

Cookie-uri de inregistrare

Cand te inregistrezi in website-urile noastre, generam un cookie care ne anunta daca esti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care esti inregistrat si daca ai permisiunea pentru un serviciu anume.

De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postezi pe website-urile noastre cu numele tau de utilizator.

Daca nu ai selectat “Ramaneti autentificat”, acest cookie se va sterge automat cand inchizi browserul sau calculatorul.

Cookie-uri de marketing / publicitate

Aceste cookie-uri ne permit sa aflam daca ai vizualizat sau nu o reclama online, care este tipul acesteia si cat timp a trecut de cand ai vazut mesajul publicitar.

Prin urmare, sunt folosite si pentru a targeta publicitatea online. Putem folosi, de asemenea, cookie-uri apartinand unor terti, pentru o mai buna targetare a publicitatii.

Aceste cookie-uri sunt anonime, nu stocheaza informatii despre utilizator ci despre continutul vizualizat.

 

Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

Toate browserele moderne ofera optiunea de a schimba setarile cookie-urilor. Acestea pot fi gasite de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.

Din moment ce instalarea cookie-urilor si a altor sisteme de monitorizare realizate de servicii de la terte parti nu poate fi controlata tehnic de catre proprietar (GV Beauty Store), orice referinta specifica la aceste cookie-uri sau sisteme de monitorizare instalate de terti sunt orientative.

 

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?

Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.

 

Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site. Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.

Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata). Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

 

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.

 

Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.

  • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelorpersonale de acces.
  • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
  • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos. Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in optiuni sau in meniul de preferinte al browserului tau. Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea ajutor a browserului pentru mai multe detalii.

 

Linkuri utile

Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

http://www.youronlinechoices.com/ro/

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care sunt utilizate cookie-urile prin intermediul paginilor noastre de internet, te rugam sa ne trimiti un email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Protectia datelor cu caracter personal

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Avand in vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecțtia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si abrogarea Directivei 95/46/CE, societatea MST EXPERT SRL doreste sa isi asume angajamentul cu privire la respectarea legislatiei aplicabile domeniului datelor cu caracter personal astfel incat sa ne bucuram in continuare de increderea dumneavoastra.

Aceasta nota de informare este detalierea a cum, cand si de ce va prelucrăm datele cu caracter personal atunci cand solicitati un produs/serviciu din site-ul web mobilier-de-lux.com

Dacă aveti orice intrebare privind modalitatea in care va prelucram datele dumneavoastră cu caracter personal:

- va puteți adresa Responsabilului cu Protectia Datelor MST EXPERT SRL la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau

- ne puteti contacta prin posta la adresa Timisoara, str. Chisinau nr.6 , Jud. Timis


ACORD PRIVIND PRELUCRAREA SI STOCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL CONFORM REGULAMENTULUI 2016/679/UE aplicabil din 25 Mai 2018


MST EXPERT SRL, cu sediul în Timisoara, str. Chisinau nr.6 , Jud. Timis avand numar de ordine in Registrul Comertului J35/3536/2004, cod unic de inregistrare 16981950, denumita în continuare Prestator

si,

Societatea comerciala / persoana fizica (clientul) accepta prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal comunicate MST EXPERT SRL (cod numeric personal, CIF/CUI, Nr. Reg Comertului, adresa, numar de telefon, email), in conditiile urmatoare:

1. Temeiul prelucrarii/stocarii acestor date personale (nume, adresa, CNP, telefon, email, banca, cont bancar) este constituit din contractele semnate si prevederile legale aplicabile.

Astfel, pentru a facilita desfasurarea activitatilor aflate in legatura cu aceste contracte si in vederea indeplinirii obligatiilor legale/contractuale, Beneficiarul accepta folosirea acestor date cu caracter personal de catre MST EXPERT SRL in anumite activitati specifice, cum ar fi: facturare, avizare, livrare, notificare prin email si sms, acces pe site-ul mobilier-de-lux.com (aria clienti), etc. detinut de mobilier-de-lux.com, Nr.Reg.Com. J35/3536/2004, CUI 16981950, cu sediul in Timisoara, str. Chisinau nr.6 , Jud. Timis

2. Durata folosirii si stocarii acestor date cu caracter personal este durata contractuala pana la expirarea obligatiilor contractuale si/sau a termenelor de arhivare ale societatii MST EXPERT SRL

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal furnizate pe site-ul mobilier-de-lux.com pentru defasurarea activitatilor companiei. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situasiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

3. Datele cu caracter personal mentionate in actele cu caracter comercial/contabil vor fi stocate pe durata specificata de legislatia in vigoare.

4. Dupa expirarea acestor termene, veti putea solicita in scris (email, postal) stergerea definitiva a acestor date cu caracter personal din programele de evidenta ale societatii MST EXPERT SRL

5. Aceste date cu caracter personal nu pot fi comunicate de catre MST EXPERT SRL unui tert decat cu confirmarea scrisa a Beneficiarului si/sau in cazurile prevazute expres de legislatia in vigoare. Aceste date sunt listate pe actele societatii MST EXPERT SRL (facturi, contracte, avize, awb-uri,etc...) si sunt stocate pe serverele, soft-urile si site-urile Prestatorului. Prestatorul poate specifica anumite date cu caracter personal in rapoartele impuse de legislatia in vigoare (ex: Jurnale TVA, D394, etc...)

6. Beneficiarul (clientul) are dreptul de a fi informat asupra prelucarii datelor cu caracter personal de catre Prestator

7. Beneficiarul (clientul) are dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent, care poate fi citit automat, avand dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic

8. Beneficiarul (clientul) are dreptul de a se opune in scris prelucrarii datelor cu caracter personal (ex: daca scopul prelucrarii este marketingul direct, etc.)

9. Beneficiarul (clientul) are dreptul de a corecta in scris datele cu caracter personal inexacte

10. Beneficiarul (clientul) are dreptul de a solicita in scris stergerea datele cu caracter persoanal in cazul in care acestea nu mai sunt necesare indeplinirii scopurilor pentru care au fost colectare sau prelucrate si nu exista nici un alt temei juridic de prelucrare a acestor date in continuare

11. Beneficiarul (clientul) poate restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal in cazul in care contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite Prestatorului verificarea corectitudinii datelor.

12. Acest acord se aplica asupra oricaror date cu caracter personal comunicate de catre Beneficiar (client) pe durata aplicarii contractelor semnate cu MST EXPERT SRL, atat inaintea acestuia acord cat si dupa semnarea acestui acord, in baza regulamentului 2016/679/UE aplicabil din data de 25 Mai 2018

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul MST EXPERT SRL cu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

– prin e-mail la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau

– prin posta sau curier la adresa: Timisoara, str. Chisinau nr.6 , Jud. Timis – cu mentiunea in atentia Responsabilului cu protectia datelor.

Termeni si conditii

Termeni generali

Site-ul mstexpert.ro este administrat de catre MST EXPERT SRL, cu sediul in localitatea Timisoara, str. Chisinau nr.6 , Jud. Timis, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/261/2014, Cod de Identificare Fiscala 32653415, Tel. +40 753 331 922, Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului mstexpert.ro, MST EXPERT SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

1 - SCOPUL

Termenii si conditiile generale de vanzare (in cele ce urmeaza TCGV) se vor aplica tuturor vanzarilor de servicii de catre MST EXPERT SRL, prin intermediul mstexpert.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

In acest TCGV, urmatorii termeni vor insemna:

• Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.

• Vanzator: societate comerciala MST EXPERT SRL, avand sediul social in Timisoara, str. Chisinau nr.6 , Jud. Timis

• Bunuri si Servicii: orice proiect la cheie sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

• Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Servicii, efectuand plata acestora.

• Contract: Comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei comenzi.

• Drepturi de proprietate intelectuala (in cele ce urmeaza DPI): toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

• Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.

2 - DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul mstexpert.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

• Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare)

• Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)

• TCGV

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

3 - VALABILITATE

Prezentul Contract intra in vigoare la emiterea facturii de catre Vanzator. Informarea despre emiterea facturii se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

4 - EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului au caracter informativ si sunt documentate sau modificate de catre Vanzator conform fiselor/site-urilor de prezentare ale Producatorilor. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante conform informatiilor primite de la Producatori, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

Comunicarea cu site-ul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica contact. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

5. - CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau sucontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

6 - DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. De asemenea, numele site-urilor precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea MST EXPERT SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

7 - CONFIDENTIABILITATE - PUBLICITATE

Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, incluzand fara a limita comanda, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului. Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8 - TERMENE PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite. In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa faca plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 0,5% pe zi din suma datorata. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare. Termenul de finalizare, daca nu este modificat de Vanzator prin anuntarea Cumparatorului, este de 30 de zile de la plasarea comenzii.

9 - FACTURARE - PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9.1 Preturile afisate pe website-ul mstexpert.ro sunt afisate in euro si sunt finale, Vanzatorul nefiind platitor de TVA. Aceste preturi sau pachete de preturi pot fi modificate fara notificare prealabila. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii fara a face notificari in prealabil.

9.2 Odata ce plata a fost efectuata catre Vanzator, prezentul acord devine contract din punct de vedere juridic. Conform legii 365 din 2002 art.9.

9.3 Preturile afisate pe mstexpert.ro pot fi modificate fara o anuntare prealabila a utilizatorilor. Preturile nu sunt cu titlu de oferta garantata si nelimitata in timp.

9.4 Preturile pachetelor si serviciilor oferite sunt insotite de specificatii tehnice. In cazul in care beneficiarul solicita alte servicii cu alte specificatii tehnice, MST EXPERT SRL poate solicita sau nu un pret diferit decat cel afisat pe site.

10 - RISCURI SI RESPONSABILITATI

Livrarea serviciilor

Vanzatorul se obliga sa furnizeze Bunurile si Serviciile in termenele stipulate in contractul de colaborare din parti.

11 - ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile in termen maxim egal cu termenul de executie al Comenzii, fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni. De asemenea, Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera Cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral Contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de Cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul Contractului, conditionat de returnarea Bunurilor si Serviciilor. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei.

12 - GARANTII

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada de 24 luni de la data emiterii facturii de vanzare.

13 - TRANSFERUL PROPRIETATII

Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate electronic la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului pe adresele de email furnizate de Cumparator.

14 - RESPECTAREA LEGILOR SI STANDARDELOR

Vanzatorul va respecta toate legile, reglementarile si ordonantele aplicabile la realizarile sale contractuale, inclusiv fara limitare la fabricarea sau livrarea Bunurilor si Serviciilor.

15 - RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrarea acestora.

Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

16 - PRET DERIZORIU

Vanzatorul face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. E posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Vanzatorul are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.

18 - INCALCARE - TERMINARE

Daca vanzatorul nu executa obligatiile sale, inclusiv in perioada de garantie, Cumparatorul va notifica Vanzatorul asupra acestei neindepliniri. Un plan de actiune va fi validat intre Parti in termen de 30 zile de la notificare. Cumparatorul poate sa anuleze o Comanda prin e-mail, inainte ca aceasta sa fi fost livrata. In caz contrar, comanda va face obiectul returnarii bunurilor, mentionat pe site-urile Vanzatorului.

19 - FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

20 - CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Te rog sa parcurgi Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

21 - PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Te rog sa parcurgi ACORDUL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

22 - FOLOLSIREA COOKIE-URILOR

Vezi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

23 - LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Orice litigii nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente de la sediu Vanzatorului.

21 - PREVEDERI DIVERSE

Daca una sau mai multe prevederi ale prezentelor TCGV sunt in conflict cu oricare cerinta legal aplicabila, numite prevederi nu vor fi aplicate si Partile de vor stradui impreuna sa convina asupra unor noi prevederi care sa respecte spiritul prevederilor initiale. Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Tarifele serviciilor oferite de firma noastră de contabilitate, pot fi cu mult mai mici decât propriul departament de contabilitate.

Plăţile efectuate către o firmă de servicii contabile pot fi decontate, evitând astfel impozitele în plus ce ar trebui efectuate în cazul unui contract de muncă.

Beneficiaţi de acoperire prin răspunderea contractuală şi reprezentare în faţa organelor de control financiar – fiscale.

Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună  este progresul , să lucrezi împreună este succesul.

HENRY DAVID THOREAN