Servicii de contabilitate şi consultanţă financiară : 004 0356 / 881 750;

contabmst @ gmail.com

 

Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună  este progresul,

să lucrezi împreună este succesul  - HENRY DAVID THOREAN

Avantaje

MST Expert vine în întâmpinarea întreprinderilor mici şi mijlocii care doresc externalizarea serviciilor de contabilitate cu o serie de avantaje şi beneficii din punct de vedere economic, financiar şi managerial.       

În momentul de faţă, economia românească tinde spre o economie de piaţă la nivel european , în care tendinţă întreprinderilor mici şi mijlocii este de a externaliza serviciile  de contabilitate, în vederea reducerii costurilor privind angajaţii companiei


Avantajele şi beneficiile colaborării cu MST Expert :

  • Posibilitatea de a fi la curent cu ultimile modificări legislative în domeniu în concordanţă cu ultimile legi şi tendinţe europene.
  • Activitatea firmei este susţinută de un software, ce încorporează cele mai recenţe şi avansate aplicaţii şi sisteme de operare, având module de financiar-contabilitate, mijloace fixe, gestiune, vânzări, rapoarte management, cât şi aplicaţia de salarizare şi management de personal.
  • Tarifele serviciilor oferite de noi, pot fi cu mult mai mici decât propriul departament de contabilitate.
  • Beneficiaţi de acoperire prin răspunderea contractuală şi reprezentare în faţă organelor de control financiar – fiscale;
  • Oferim servicii profesionale şi de calitate, adecvate afacerii dumneavoastră;
  • Beneficiaţi de servicii de contabilitate şi consultanţă fiscală pe perioade de timp nelimitate, fără a vă lovi de complicaţiile unui contract individul de muncă.

Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună  este progresul , să lucrezi împreună este succesul.

HENRY DAVID THOREAN