Servicii de contabilitate şi consultanţă financiară : 004 0356 / 881 750;

contabmst @ gmail.com

 

Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună  este progresul,

să lucrezi împreună este succesul  - HENRY DAVID THOREAN

banner

Avantaje

MST Expert vine în întâmpinarea întreprinderilor mici şi mijlocii care doresc externalizarea serviciilor de contabilitate cu o serie de avantaje şi beneficii din punct de vedere economic, financiar şi managerial.       

În momentul de faţă, economia românească tinde spre o economie de piaţă la nivel european , în care tendinţă întreprinderilor mici şi mijlocii este de a externaliza serviciile  de contabilitate, în vederea reducerii costurilor privind angajaţii companiei


Avantajele şi beneficiile colaborării cu MST Expert :

  • Posibilitatea de a fi la curent cu ultimile modificări legislative în domeniu în concordanţă cu ultimile legi şi tendinţe europene.
  • Activitatea firmei este susţinută de un software, ce încorporează cele mai recenţe şi avansate aplicaţii şi sisteme de operare, având module de financiar-contabilitate, mijloace fixe, gestiune, vânzări, rapoarte management, cât şi aplicaţia de salarizare şi management de personal.
  • Tarifele serviciilor oferite de noi, pot fi cu mult mai mici decât propriul departament de contabilitate.
  • Beneficiaţi de acoperire prin răspunderea contractuală şi reprezentare în faţă organelor de control financiar – fiscale;
  • Oferim servicii profesionale şi de calitate, adecvate afacerii dumneavoastră;
  • Beneficiaţi de servicii de contabilitate şi consultanţă fiscală pe perioade de timp nelimitate, fără a vă lovi de complicaţiile unui contract individul de muncă.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

SERVICII DE CONTABILITATE ŞI CONSULTANŢĂ FISCALĂ

 

MST Expert oferă o gamă variată de servicii contabile, adaptate nevoilor fiecărei companii, oferindu-vă posibilitatea alegerii serviciului profesional dorit adaptabil perspectivelor de dezvoltare ale societăţii dumnevoatra.

 

Serviciile noastre de contabilitate se adresează în principal: întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM-urilor), persoanelor fizice autorizate, precum şi societăţilor mari ce trec prin perioade aglomerate şi au nevoie de sprijin profesionist, fără a se mai complica cu contracte de munca pe termen scurt.

meditatii-contabilitate-pentru-studenti 

Meditatii

contabilitate

pentru

studenti

 

afla detalii
 banner-curs-contabilitate-timisoara

Curs

contabilitate

 

afla detalii 
banner-curs-resurse-umane-timisoara   

Curs

resurse umane

 

afla detalii

Tarifele serviciilor oferite de firma noastră de contabilitate, pot fi cu mult mai mici decât propriul departament de contabilitate.

Plăţile efectuate către o firmă de servicii contabile pot fi decontate, evitând astfel impozitele în plus ce ar trebui efectuate în cazul unui contract de muncă.

Beneficiaţi de acoperire prin răspunderea contractuală şi reprezentare în faţa organelor de control financiar – fiscale.

Noua serie de cursuri

Incep inscrierile

pentru o noua serie de cursuri

 

Inscriere la cursuri

 

Vezi lista cursurilor disponibile

 

inscriere

Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună  este progresul , să lucrezi împreună este succesul.

HENRY DAVID THOREAN